Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μια συλλογή στολιδιών διαφορετική από τις αλλες....

Στις φωτο που βλεπετε εδω έχουμε ξύλινα επίπεδα στολίδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας και όχι μονο. Εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια με έμφαση στα κόκκινο και χρυσο. Διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικά σχέδια.




Η αλλη οψη ....

Ας δουμε τώρα και την αλλη πλευρα του μπουκαλιου με το χριστουγεννιάτικο δέντρο ... Προσέξτε την έμφαση στις λεπτομεριες με χρυσο και κόκκινο που δίνουν την αίσθηση του τρισδιάστατου.

Και κατι ιδιαίτερο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ...

Τι μπορει να κάνει κανεις με ένα μπουκάλι κρασιου ? Εμείς αποφασίσαμε να το διακοσμήσουμε χριστουγεννιάτικα με δύο μοτίβα. Από τη μία έχουμε τον Αγιο Βασίλη μοτίβο σε ριζόχαρτο με φωτοσκιάσεις σε πράσινο-λευκό και χρυσο, ενώ για τις λεπτομέρειες χρησιμοποιήθηκε υγρη χρυσή μπογια.

Γιατι η λεπτομέρια κάνει τη διαφορά....

Είμαστε σίγουρες ότι δεν έχετε καταλάβει τι βλέπετε σ αυτη την φωτο. Οκ ας εξηγησουμε λοιπον. Πρόκειται για "δαχτυλίδια" για τις πετσέτες που θα χρησιμοποιήσετε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Είναι σίγουρο ότι θα κάνετε τη διαφορα και σίγουρα όλοι θα σας ρωτούν απο που τα πήρατε!

Περπατω εις το δάσος .....

Άλλο ένα διακοσμητικο για το δέντρο σας και όχι μόνο. Είναι επίπεδο γυάλινο μεσαίου μεγέθους και έχουμε χρησιμοποιησει ριζόχαρτο, πάστα-χιόνι με χρώμα, υγρό γκλίτερ ασημένιο για τα αστερια και περιμετρικα μπλε χρώματος.

Έτσι γιατι μπορουμε να είμαστε δημιουργικοι και με τα πιο απλα αντικείμενα!

Αλλο ένα τασάκι για τους καπνιστές μας με λίγη χριστουγεννιάτικη διάθεση. Προσέξτε εδώ ότι το ντεκουπαζ των δύο συστατικών είναι ανομοιόμορφο και σε αντίθεση με άλλα που σας έχουμε δείξει αυτό δημιουργεί την αίσθηση σπασμένου γυαλιου σε μεγάλα κομμάτια. Πολυ ενδιαφέρουσα τεχνική που θα εντυπωσιάσει.

Εχουμε και δωρακια για καπνιστες!

Μπορεί ο νόμος κατά του καπνίσματος να σας κανει τη ζωή δύσκολη ειδικα τώρα που χειμωνιάζει ... αλλα μην αποθαρρυνεστε! Στο σπίτι δεν σας κόβει κανεις προστιμο .... εκτός και αν πέσετε σε αντικαπνιστη σύζυγο!! Όπως και να χει το πράγμα ένα τασάκι αποτελεί σίγουρα μερος της διακόσμησης του σπιτιου. Εδώ χρησιμοποιήσαμε την τεχνικη ντεκουπαζ χαρτοπετσέτας και πετύχαμε το αποτέλεσμα του σπασμένου γυαλιου με ανομοιόμορφο ντεκουπαζ δύο συστατικών.

Και ένα κοντινό πλανο ....

Ευχηθείτε στους φίλους σας "Χαρουμενα Χριστουγεννα" με αυτό το εντυπωσιακό γυάλινο διακοσμητικο. Το μοτίβο είναι κλασσικο χριστουγεννιάτικο αλλα πραγματικα υπέροχο...

Το γκι .... από κοντά

Και απο κοντα για να διακρίνετε τις λεπτομέριες ... Το κρακελε είναι πολυ διακριτικο και κάνει το γυαλι να φαίνεται σπασμενο σε πολυ μικρά κομματάκια.

Χαρουμενα Χριστουγεννα με πρωτοτυπα σχέδια..

Εδώ έχουμε δύο γυάλινα διακοσμητικά στα οποία σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ρεσω για να μην χαθεί το σχέδιο. Χρησιμοποιήσαμε την τεχνικη της χαρτοπετσέτας και ντεκουπαζ δύο συστατικών για να πετύχουμε το αποτέλεσμα του σπασμενου γυαλιου. Κατάλληλα για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας ή και για να τα δωρήσετε στους αγαπημένους σας.

Γυρίστε όψη αλλάξτε διάθεση!

Είναι η πίσω όψη του πρωτότυπου δίσκου που σας παρουσιάσαμε. Για την διακόσμηση χρησιμοποιηθηκε η τεχνική ντεκουπαζ της χαρτοπετσέτας με έμφαση στο κόκκινο χρώμα και υγρό γλίτερ για να τονίσουμε τις λεπτομέριες. Μια μοναδικη επιλογη για να βάλετε διακοσμητικά κερια ή ακόμα και να τον χρησιμοποιήσετε ως δίσκο σερβιρίσματος.

Λίγη ρομαντικη διαθεση ....

Πρωτότυπος δίσκος διπλής όψεως που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την διάθεση μας! Στην μία πλευρά χρησιμοποιήθηκε η τεχνική ντεκουπαζ με χαρτοπετσέτα και φωτοσκιάσεις σε μπεζ και καφε ενώ για τη διακόσμηση προτιμήσαμε επικολλούμενα αστεράκια και υγρό γκλίτερ για τις λεπτομέριες.

Και για τους ρομαντικους .....

Μια πρωτότυπη θήκη για ρεσώ που μπορεί να δώσει μια χριστουγεννιάτικη νότα στο σαλόνι σας ή και στην κρεβατοκάμαρα. Χρησιμοποιήθηκε η τεχνικη ντεκουπαζ με χαρτοπετσέτα με σκιάσεις σε μπεζ-καφε και χρυσό. Το κομμάτι είναι μοναδικο.

Ιδου και το γκι ....!

Η αλλη πλευρα του πράσινου κεριου με τον χιονανθρωπο εξίσου όμορφη ωστε να μπορειτε να αλλάζετε διάθεση αλλάζοντας του θέση ! Υπέροχη επιλογη και για τα χριστουγεννιάτικα δωρα που σίγουρα θα εντυπωσιασει...

Ο χιονάνθρωπος και το γκι ....

Εντυπωσιακο πράσινο κερι το οποίο καλυψαμε με πάστα-χιόνι και χρησιμοποιήσαμε τεχνικη ντεκουπαζ με χαρτοπετσετα ενώ για την διακοσμηση προτιμήσαμε υγρό γκλιτερ σε χρυσο και κόκκινο για τις λεπτομεριες. Αυτή είναι η μία πλευρά του κεριου. Σίγουρα μια ιδιαίτερη επιλογη για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Χριστουγεννιάτικα καλαντα στην αυλη....

Κερί μεσαίου μεγέθους στο οποίο χρησιμοποιήθηκε η τεχνικη ντεκουπαζ με ριζόχαρτο, περιμετρικά σκιάσεις για ενσωμάτωση και πάστα-χιόνι με γαλάζιους χρωματισμους για να φαίνεται πιο ζωντανο. Ένα έξυπνο δώρο για τους αγαπημένους σας ή και για να διακοσμήσετε πρωτότυπα το σαλόνι σας.

Για όσους προτιμουν το κόκκινο των χριστουγέννων....

Ξύλινη μπαλιτσα μικρου μεγέθους σε κόκκινο χρώμα στην οποία χρησιμοποιήθηκαν για την διακόσμηση πάστα-χιόνι με χρυσό γκλίτερ, και για τα μοτίβα επικολλήθηκε χρυσό φόιλ.

Αν σας αρεσει το μπλε....

Μπαλα μεσαίου μεγέθους, ξύλινη σε μπλε χρωμα διακοσμημενη με παστα-χιόνι και υγρό γκλίτερ ασημί.

Να κι ο σκουφος!

Χρυσή μπαλα μικρου μεγέθους, ξύλινη με μοτιβο χαρτοπετσέτας και διακόσμηση με πάστα-χιόνι και υγρό κοκκινο γλίτερ

Που πήγαν οι μπότες του Αγιου Βασίλη ?

Μπαλίτσα μικρου μεγέθους, ξύλινη σε ασημί χρώμα, για το μοτίβο χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της χαρτοπετσέτας και πάστα-χιόνι για τις λεπτομέρειες με υγρό κόκκινο γκλίτερ.

Για τους κλασσικους ...

Εδω εχουμε δυο μπαλες μεσαίου μεγέθους στις οποίες χρησιμοποιήθηκε τεχνικη με ανάμειξη δύο χρωμάτων κολορινγκς και εσωτερικα φύλλο χρυσου και ασημιου αντιστοιχα.

Χριστουγεννιάτικο τοπίο με εναλλακτική

Δύο μπαλες μεγάλου μεγέθους στις οποίες χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της χαρτοπετσέτας με σκιάσεις σε γαλάζιο και λευκο ενώ η διαφορά ειναι στο γκλίτερ. Στην μία εχει χρησιμοποιηθεί χρυσο και στην δέυτερη ασημένιο γκλίτερ.

Τρεις χιονανανθρωποι μας λενε τα καλαντα

Μπαλιτσα μεσαίου μεγέθους με μοτίβο απο ριζόχαρτο και διακόσμηση με ντεκομπολς ασημένια

Φτιάξε κι εσυ έναν χιονάνθρωπο!

Είναι η πίσω πλευρά με μοτιβο απο ριζοχαρτο και πάλι, διακόσμηση με κρακελε των δύο συστατικών ομοιόμορφο και πάστα λευκή


Μπάλα μεσαίου μεγέθους όπου χρησιμοποιήθηκε μοτίβο απο ριζόχαρτο και για τη διακόσμηση κρακελε των δύο συστατικών ομοιόμορφο και περιμετρικά πάστα λευκή

Ενας γλυκός χιονάνθρωπος

Μπαλα μεσαίου μεγέθους και αυτή με εντυπωσιακή διακόσμηση για την οποία χρησιμοποιήθηκε εξωτερικά το μοτίβο απο ριζόχαρτο και πάστα με υγρό ασημί γκλιτερ για τις λεπτομεριες.

Αποστολή εξετελέσθη!

Μπαλίτσα μεσαίου μεγέθους με μοτίβο στην μία πλευρά όπου χρησιμοποιήθηκε ριζόχαρτο, περιμετρικά χρυσα ντεκομπολς και σκίαση σε κόκκινο και άσπρο και στο πισω μερος.

Να τι κρύβει ο σακος του Αγιου Βασίλη!

Είναι η άλλη πλευρά της μπαλας που μας αποκαλύπτει τα δωρα

Τι κρύβει ο σακος του Αγιου Βασίλη φετος ?

Μπαλίτσα μεσαίου μεγέθους και αυτή με μοτίβα σε δύο όψεις. Η τεχνική είναι ριζόχαρτο και κρακελέ, ενώ για τη διακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν χρυσα ντεκομπολς περιμετρικά.

ας φτιαξουμε χιονανθρωπο!

Είναι μια χριστουγεννιατικη μπάλα μεσαίου μεγέθους στην οποία χρησιμοποιήσαμε ριζόχαρτο και η διακόσμηση έγινε με υγρή χρυσόσκονη και πάστα.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Την λέμε "Πάστα Φλώρα" γιατι είναι γεμάτη απο μαρμελάδα!

Όταν βλέπω αυτα τα βαζα μαρμελάδας θυμάμαι την Μαίρη Αρώνη να παίζει την πάστα-Φλωρα εξ'ου και ο τίτλος ..... ! Να λοιπόν μια ωραία ιδέα για να βάζετε τις χειροποιητες μαρμελαδες σας και τα γλυκα του κουταλιού της μαμας !





Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Κρασοκατανυξη!

Μικρό, βολικό και ιδιαίτερο αυτο το γυαλινο δοχείο για να σερβιρετε κρασι στους καλεσμενους σας. Χρησιμοποιώντας την τεχνικη του κρακελε το καναμε να δείχνει παλιό .... Ελπίζουμε να σας αρέσει!

Ε! Ε! Ε-κδρο-μή!

Αυτό το μπουκάλι μου θυμιζε από την αρχη εκδρομή στην εξοχή ..... γι αυτό και σας το προτείνουμε για το εξοχικό σας! Για κάθε χρήση, πλένεται άνετα ....

Ερωτευμένα ψαράκια εν δράση!

Πηραμε ένα κοινο γυαλινο μπουκάλι και το καναμε μαγικο ...! Είναι τα ερωτευμενα ψαρακια μας σε έντονα χρωματα με στρας και χρυσοσκονη έτσι γιατι ειναι και πολυ γκλαμορους !!!.... Και οσο για την πρακτικη πλευρά του θέματος ??? Αντέχει και στο πλυντήριο πιάτων οποτε χρησιμοποιηστε το ανετα για να προσφέρετε στους καλεσμενους σας νερο, χυμο ή οτι αλλο φανταστειτε και να κάνετε και εντυπωση !!

Αλατοπιπερωστε ... με στυλ!

Αν θες να βαλεις λίγο χρωμα στο τραπεζι σου με μια πινελια ρομαντισμου .... προτείνουμε αυτο το σετ αλατι- πιπερι σε εντονα χρωματα με την τεχνικη του κρακελε που του δίνει αυτην την οψη του "σπασμενου γυαλιου"

Τρεις το λαδι τρεις το ξυδι ....

Και για όσους έχουν τα νεύρα τους ..... ΞΥΔΙ.... σωστα?? βεβαια αν το προσφέρετε σε τετοιο μπουκαλακι .... ε δε νομιζω να σας παρεξηγήσουν ....

Δυο ... τρελες αγελάδες!

Όταν ο Καφές συνάντησε την Ζάχαρη ...

Βαρέθηκες να βλεπεις τα ιδια και τα ιδια το πρωι που πας με την τσιμπλα στο ματι να φτιαξεις εναν καφε σαν ανθρωπος ? Θέλεις η ανανεωση στην κουζινα σου να αρχισει απο το πρωινο σου καφεδακι ? Εχουμε κατι και για σενα λοιπον! Εδω είναι ενα σετ ζαχαρη - καφε που σιγουρα δεν εχεις ξαναδει ! Πρωτότυπο αλλα και πρακτικο θα δώσει μια αλλη νότα στο πρωινο ξύπνημα !

καφεδοκαταστασεις.....

Αλλη μια ενδιαφερουσα επιλογη για τον καφε και τη ζαχαρη σας ειδικά αν ειστε και τυπος πολλα βαρυς και οχι ... καθότι τα βαζακια μας εδω ειναι για ολιγαρκεις ! Λεπτομέρεια που μετραει: Τα καπάκια με την τεχνικη του κρακελε δεν μοιαζουν σαν γλυκακια?? Ομολογώ πως μου ρθε να τα ... φάω!!!